Skip to main content

Van Bogaert

New building for a food processing company

An extensive new building where architecture and technology had to come together perfectly. ABETEC took care of a smooth coordination with a beautiful end result as an outcome.
Customer
Van Bogaert
Building place
Zele
Type of building
Industry, Nutrition, Offices
Sector
Private sector
Floor space of the building
4 114 m²
Project sheet
New building for a food processing company, with office space and social areas on the first floor.  The production workshop consists of a box-in-box construction in which the large empty building volume is divided into several sub-areas by means of self-supporting sandwich panels.  Above the sandwich ceiling, a technical plenum is created that is used for the technical installations and the running of technical pipes.  At the front there are 6 gates for loading and unloading with dock levellers.  The workshop includes a far-reaching automation, both the cutting department and the storage of the goods up to the export of frozen meat. ABETEC took care of the coordination of this project with a satisfied customer as a result!