Skip to main content

Van Bogaert

Nieuwbouw voor een voedselverwerkend bedrijf

Een uitgebreide nieuwbouw waar architectuur en techniek perfect moesten samenkomen. ABETEC maakte werk van een vlotte coördinatie met een mooi eindresultaat als gevolg.
Opdrachtgever
Van Bogaert
Bouwplaats
Zele
Gebouwtype
Industrie, Voeding, Kantoren
Sector
Private sector
Vloeroppervlakte gebouw
4 114 m²
Projectfiche
Nieuwbouw voor een voedselverwerkend bedrijf, met een kantoorruimte en sociale ruimtes op de eerste verdieping.  De productiewerkplaats bestaat uit een box-in-box constructie waarbij het grote lege ruwbouw volume wordt opgesplitst in verschillende subruimtes met behulp van zelfdragende sandwichpanelen.  Boven het sandwichplafond ontstaat er een technisch plenum dat gebruikt wordt voor de technisch installaties en het verlopen van technische leidingen.  Aan de voorgevel zijn er 6 poorten voorzien in een laad- en loskade met docklevellers.  De werkplaats omvat een ver doorgedreven automatisering, zowel de versnijdingsafdeling, als de stockage van de goederen tot en met de export van diepgevroren vlees. ABETEC nam de coördinatie van dit project voor zich met een tevreden klant als resultaat!