Skip to main content

Team

In-house expertise

Ons team bestaan uit een 70-tal medewerkers. We streven met hen, net als met al onze partners, naar een lange termijn relatie gebaseerd op vertrouwen en respect.
Bij ABETEC architecten & ingenieurs kan je bouwen op een team van hoogopgeleide professionals, elk expert in zijn of haar vakgebied. Dankzij de unieke wisselwerking tussen onze medewerkers en diensten kunnen we je een uiterst compleet aanbod van architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur, EPB, veiligheidscoördinatie en BIM aanbieden. Onze interne winkel, die hebben wij op orde. Het is een gefundeerde basis voor een fijne langetermijnsamenwerking.

Onafhankelijke partner
Het mooie is: wij werken onafhankelijk en dragen de verantwoordelijkheid van A tot Z. En dat merk je al bij het eerste gesprek, dat we zeer persoonlijk nemen. Want bij ABETEC bouwen wij op maat. Met mensen, voor mensen. Doorheen het ganse traject heb je één duidelijk aanspreekpunt: onze projectmanager.
Team- activiteiten

Teamwork makes the dream work, en daarom organiseren we gedurende het jaar verschillende (steeds vrijblijvende) activiteiten met ons team. Op deze manier hebben de collega’s de kans om elkaar eens langs een andere kant te ontdekken.


Lunch & Learns
ABETEC kan het alleen maar toejuichen wanneer onze medewerkers een job-gerelateerde opleiding willen volgen. Zelf bieden wij tweemaandelijks een lunch & learn aan. De thema’s zijn zeer uiteenlopend en hoeven niet alleen gericht te zijn op onze kernactiviteiten. Zo komen er niet alleen leveranciers van bepaalde producten/diensten maar hadden we ook al lunch & learns over zonnepanelen en thuisbatterijen, cybercriminialiteit, EHBO, etc. Tijdens deze evenementen voorzien wij of de gastsprekers een lunch waardoor er een minder formele sfeer hangt dan een standaard opleiding.


Afterworks
Op geregelde tijdstippen blijft ons team op vrijdag nog wat hangen om de werkweek samen af te sluiten. De ene keer is het gewoon een hapje en een drankje, de andere keer is het met boardgames of een foodtruck.


Studiereis
Een dag samen met het team een bezoek brengen aan enkele van onze projecten. Dat ABETEC een multidisciplinair kantoor is, is niet enkel een gigantisch voordeel voor de klant maar ook voor onze medewerkers! Doordat er mensen mee gaan uit alle afdelingen, is er op deze bezoeken een immense kennisuitwisseling. Een mooi moment om samen nieuwe ideeën, mogelijkheden te bedenken/creëren. Een toffe dag die voor een geweldige boost van onze teamspirit zorgt en ook de kennis van ons team verruimt.

Steunacties
Kom op tegen kanker, Oekraïne, de Warmste week, Artsen zonder grenzen,… Het team van ABETEC probeert te steunen waar nodig en organiseert af en toe intern een (eet)actie. Verse spaghettisaus maken voor tijdens de lunchpauze, zoetigheden bakken voor bij de koffie,….
Een leuke teamactiviteit die geld opbrengt voor het goede doel. Een win-win dus!Nieuwjaarsreceptie
Een jaarlijkse nieuwjaarsreceptie waar we niet enkel kort overlopen wat het vorige jaar ons gebracht heeft maar ook, en vooral, wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Geen ellenlange speeches, wel kort en to-the-point met beloftes die onmiddellijk in daden worden omgezet.
Maar het belangrijkste: een avond samen zijn, gezellig babbelen, lekker eten en drinken. Toasten op het nieuwe jaar samen!Zomer BBQ
Wij nodigen jullie graag tweejaarlijks uit, samen met partner en kindjes voor een namiddag met lekker eten, animatie voor de kindjes en veel gezelligheid!