Skip to main content

Don Bosco Zwijnaarde

Nieuwbouw en verbouwing keuken

De Don Bosco school te Zwijnaarde had nood aan een nieuwe keuken en zelfbediening. ABETEC kwam naar voor met het juiste plan en ondertussen zijn de werken in volle gang!

 
Opdrachtgever
Don Bosco onderwijsinstelling
Bouwplaats
Zwijnaarde
Gebouwtype
Sport en educatie
Sector
Onderwijs
Vloeroppervlakte gebouw
900 m²
Projectfiche
Don Bosco @ Zwijnaarde
Don Bosco @ Zwijnaarde
Voor Don Bosco Zwijnaarde bouwt/verbouwt ABETEC de bestaande grootkeuken met de nodige uitbreiding en vernieuwing. De professionele keuken wordt voorzien van nieuwe apparatuur. De nieuwe keuken omvat naast de nieuwe apparatuur ook verschillende koel- en vriescellen.

Ook de refter krijgt ook een heel nieuwe look en wordt volledig gestript en vernieuwd van vloerplaat tot eindafwerking. In het nieuwbouw gedeelte worden de nodige sanitaire voorzieningen getroffen zoals douches, toiletten en kleedkamers.

De oplevering vond plaats in september 2021 en wij kregen deze mooie feedback van de bouwheer in onze mailbox:
'Vandaag is onze keuken geopend... We zijn voorzichtig gestart met enkel de personeelsleden. Morgen komen leerlingen van 3-4, donderdag komen 5-6 er bij en vrijdag is het volle kracht met heel de school. We verwachten minstens 700 grote en kleine eters per dag. Dat wordt een uitdaging.
De reacties over het concept zijn zeer lovend. Iedereen is verbaasd over het resultaat: mooi, efficiënt, modern, onverwacht ruim e.d.
Met dank voor jullie input, visie en grote zorgen tot nu toe.'