Skip to main content

Action Echt-Susteren

Nieuwbouw distributiecentrum met kantoren

Een gloednieuw distributiecentrum met kantoren gelegen te Echt-Susteren, Nederland, waar wij als multidisciplinair kantoor alles mee hebben mogen ontwerpen en uitvoeren
Opdrachtgever
Action Holding
Bouwplaats
Echt-Susteren
Gebouwtype
Logistiek, Industrie, Kantoren
Sector
Private sector
Vloeroppervlakte gebouw
72 631 m²
Projectfiche
Action @ Echt-Susteren
Action @ Echt-Susteren
Het project betreft een nieuwbouw van een distributiecentrum met kantoor en toegangswegen, parkings, laad- en loszones en groenaanleg te Echt-Susteren (Nederland).
Het distributiecentrum is bestemd voor opslag en order-picking van handelsgoederen, voornamelijk non-food artikelen. Een deel van de opslag betreft risicovolle producten en worden opgeslagen in aparte compartimenten (spuitbussen, brandbare vloeistoffen).
Het magazijn is voorzien van een sprinklerinstallatie, brandmeld- en ontruimingsinstallatie, blusgasinstallaties in computerruimten MER en SER, en schuimblusinstallatie in PGS-ruimten.
De totale bebouwde oppervlakte bedraagt 58 304 m² (vloeroppervlakte 72 631 m²) en de totale buiteninfrastructuur bedraagt 50 680 m².

Het gebouw is voorzien van mechanische toe- en afvoer met warmteterugwinning. Dit in combinatie met warmteproductie door condenserende ketels, koudeproductie door compressie koelmachines en een zeer doorgedreven isolatieniveau zorg voor een E-peil van 0,965 (berekening volgens de Nederlandse regelgeving).