Skip to main content

Zolang je nieuwsgierig bent, blijf je leren.

donderdag, 22 september 2022
ABETEC kan het alleen maar toejuichen wanneer onze medewerkers een job-gerelateerde opleiding willen volgen. Zelf bieden wij tweemaandelijks een lunch & learn aan.

Voor onze lunch & learn evenementen kan iedereen van het team zich vrijwillig inschrijven. De thema’s zijn zeer uiteenlopend en hoeven niet alleen gericht te zijn op onze kernactiviteiten. Zo hadden veel van onze medewerkers (gezien de welgekende huidige situatie) veel vragen over zonnepanelen en thuisbatterijen. Go-Solar was zo vrij om de meest prangende vragen van ons team te komen beantwoorden. Er hadden zich maar liefst 45 van de 70 werknemers ingeschreven! Het is dan ook een thema dat in deze tijden veel vragen oproept.

Op deze lunch & learn werd er een mooie mix aangeboden tussen het particuliere aspect voor onze privésituaties thuis alsook het industriële aspect naar oplossing voor onze klanten.

Tijdens deze evenementen voorzien wij of de gastsprekers een lunch (deze keer de heerlijke wraps van Charlotte Food Catering Gent), waardoor er een minder formele sfeer hangt dan een standaard opleiding.

Nogmaals bedankt aan Go-Solar voor de interessante uiteenzetting.

Ps. We waren zo geconcentreerd aan het luisteren dat we vergaten een foto te nemen!