Skip to main content

Stafke is geboren!

HR gaat voor nieuwe look and feel.

vrijdag, 29 oktober 2021
Sinds februari 2020 zijn we binnen ABETEC bezig met een volledige uitbouw van HR. Daarin hebben we reeds verschillende stappen en initiatieven genomen waar we best trots op zijn. Corona mag dan wel de snelheid wat afremmen, wij gaan door tot alle initiatieven uitgevoerd zijn.
Een belangrijk onderdeel hiervan is het creëren van een eigen look en feel voor de interne communicatie. Minder formeel, direct herkenbaar en ook te gebruiken als we nieuwe teamleden zoeken.

In samenwerking met een illustrator, hebben we een mannetje bedacht die zo uit ons logo is gestapt. Maar ook een naam vonden we best belangrijk. Daarvoor zijn we ten rade gegaan bij ons team. De leukste inzendingen kwamen binnen en de 10 leukste werden in een shortlist voorgesteld aan ons team, die de finale keuze mocht maken.

En vandaag is het zover, Stafke is geboren. Stafke omvat wat we allemaal doen - alles - stabiliteit, technieken, architectuur en 'f'eiligheid. Uiteraard vallen het projectmanagement, de werfleiding en EPB onder deze 4 takken.

Vanaf nu zal ons team bij alle interne communicatie en organisaties, Stafke zien opduiken. Meer nog, Stafke heeft ook verschillende tenues waardoor iedereen in een oogopslag weet voor welke afdeling de communicatie bedoeld is.

Nu is het aan HR om Stafke overal zijn plaats te geven: het intern HR-platform welke 1 januari 2022 live moet gaan en nog volop onder constructie is, in het nieuwe welkomstpakket, binnen onze lunch and learn, in alle interne communicatie,...

De geboorte werd alvast goed gevierd met een ontbijtje, een geboorte-after-work en doopsuiker!
Stafke
Stafke