Skip to main content

Kangoeroe

New shop with depot

A total project in which we were responsible for all disciplines.
Customer
Kangoeroe
Building place
Destelbergen
Type of building
Industry, Offices
Sector
Private sector
Floor space of the building
4 656 m²
Project sheet
Kangoeroe @ Destelbergen
Kangoeroe @ Destelbergen
The shop Kangoeroe is part of a complex, finished with light grey concrete panels and aluminium joinery. Above the shop there are desks, changing rooms, storage rooms, toilets, archives, reception rooms and a refectory.
The pavements around the site are layered in crushed stone with honeycomb for the parking spaces and with asphalt for the circulation roads. 
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. This includes cookies from third party social media websites when you visit a page that contains embedded content from social media. Such third-party cookies may track your use of this website. If you continue to use this website, we will assume that you are happy to receive all cookies on this website. However, you can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.