Skip to main content

Vrieshuis Vanden Avenne

Een mooie verwezenlijking in de koel- en vriessector

Een mooi en multidisciplinair project : ons team staat in voor het volledige ontwerp van architectuur, stabiliteit, technieken en infrastructuur en volgt ook de uitvoering van A tot Z op zowel qua projectleiding als veiligheid. 
Opdrachtgever
Vrieshuis Vanden Avenne
Bouwplaats
Buggenhout
Gebouwtype
Industrie
Sector
Private sector
Vloeroppervlakte gebouw
8 172 m²
Projectfiche
Vanden Avenne @ Buggenhout
Vanden Avenne @ Buggenhout
Vanden Avenne Vrieshuis staat garant voor de opslag en stockage van goederen in verschillende vries- en koelruimtes ongeacht de grootte, vorm en soort palet waarop de goederen geplaatst worden. Het bedrijf vertegenwoordigt met een capaciteit van 35 000 paletplaatsen een zeer belangrijk deel van de Belgische opslagruimte in de koel- en vriessector.

Om hun positie in de markt nog te verstevigen, realiseerde Vanden Avenne een significante uitbreiding in hun vestiging te Buggenhout. Een uitbreiding van 8 172 m² waarvan 5 884 m² diepvriesruimte. Hieraan verbonden zijn 9 nieuwe laad- en loskades.

Ons team beschikt over heel wat ervaring en kennis met betrekking tot koel- en vriesinstallaties. Voor ons was het dan ook een toffe uitdaging binnen een mooie constructieve samenwerking!