Skip to main content

De ABETEC bingo-positiviteitschallenge!

Samen spelen en ondertussen werken aan onze positiviteit.

vrijdag, 18 juni 2021 – vrijdag, 16 juli 2021
Sinds oktober 2020 gaat ons team van de ene challenge naar de andere.

We zijn gestart met een maandthema-challenge. De uitdagingen waren heel gevarieerd, voor elk wat wils en de uitdagingen waren individueel. Iedereen kon zo een prijs in de wacht slepen.
Vorige maand heeft ons team samen bijna 9 000 000 stappen gezet in een gemeenschappelijke challenge om virtueel naar alle collega's in het buitenland te gaan. De groepsprijs werd dan ook heel vlot in de wacht gesleept, we hebben een bijzonder sportief team. Een week voor het einde van de challenge, was het doel bereikt!

Sinds woensdag 16 juni 2021 tellen we samen af naar het bouwverlof met een ABETEC bingo-positiviteitskalender. Elke dag scheuren we een briefje af en moeten we een positieve opdracht uitvoeren. Zo hebben we al complimentjes uitgedeeld, quotes opgehangen en stellen we nu een playlist samen met liedjes van iedereen die we nog vaak kunnen beluisteren. Benieuwd wat de volgende dagen brengen!
Alles staat in het thema van mentaal welzijn, zorg dragen voor jezelf en voor anderen. Om het nog wat leuker te maken, hebben we er een bingospelletje aan verbonden. Opdracht uitgevoerd, is cijfertje wegstrepen. En dan om ter eerst 'bingo' halen!

Het is bijzonder leuk om voor dit geweldige team zulke uitdagingen op te maken. Elke dag, elke challenge gaan ze vol enthousiasme aan!

Een team dat niet enkel goed is in hun vakgebied, maar een team dat ook de juiste spirit heeft.

Team ABETEC, you rock!
ABETEC bingo - positiviteitskalender
ABETEC bingo - positiviteitskalender