Skip to main content

NEO Brussels

Renovation unemployment office

Complete renovation of the building both inside and out
Customer
NEO Brussels
Building place
Brussels
Type of building
Offices, Government
Sector
Public sector
Floor space of the building
8 428 m²
Project sheet
NEO @ Brussels
NEO @ Brussels
Project delivered in 2017 but still one to be proud of!

A greatly improved insulation of the building envelope, the replacement of exterior joinery, the installation of mobile sun blinds, the complete replacement of technical installations and sanitary facilities, the remediation of underground masonry, treatments against rising damp, the creation of additional roof volumes, new floors, walls and ceilings.
But what stands out, of course, is the exterior facade! Our architecture department has really done a great job here: the red energetic company colour of RVA that serves as a landmark but especially the reworking of the rounded existing facade into a protruding block and yet at the top you can see the link to the 'old' building. Proud of our team, every time they show their versatility and creativity!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. This includes cookies from third party social media websites when you visit a page that contains embedded content from social media. Such third-party cookies may track your use of this website. If you continue to use this website, we will assume that you are happy to receive all cookies on this website. However, you can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.