Skip to main content

Werkgerelateerd
Vanden Avenne Vrieshuis breidt uit!

Een multidisciplinair project in de koel- en vriessector

dinsdag, 22 september 2020
Vanden Avenne Vrieshuis staat garant voor de opslag en stockage van goederen in verschillende vries- en koelruimtes ongeacht de grootte, vorm en soort palet waarop de goederen geplaatst worden. Het bedrijf vertegenwoordigt met een capaciteit van 35 000 paletplaatsen een zeer belangrijk deel van de Belgische opslagruimte in de koel- en vriessector.
Om hun positie in de markt nog te verstevigen, realiseert Vanden Avenne een significante uitbreiding in hun vestiging te Buggenhout. Een uitbreiding van 8 172 m² waarvan 5 884 m² diepvriesruimte. Hieraan verbonden zijn 9 nieuwe laad- en loskades.

Op dit moment zijn de eerste 3 laad- en loskades in gebruik genomen. In de 2de fase worden de technieken (elektriciteit, koeltechnieken, sprinkler) volop aangebracht in de verschillende vrieszalen. In de 3de bouwfase wordt verder gewerkt aan de fundering met aansluitend de montage van de staalstructuur en diepvrieswanden.

Ons team staat in voor het volledige ontwerp van architectuur, stabiliteit, technieken en infrastructuur en volgt ook de uitvoering van A tot Z op zowel qua projectleiding als veiligheid.

Een meer dan geslaagde samenwerking!