Fluxys Wetteren Sectorzetel

Bouwen van nieuwe sectorzetel , magazijn en werkplaats

Opdrachtgever Fluxys Belgium nv
Bouwplaats Wetteren
Diensten Architectuur, EPB, Stabiliteit, Technieken, Infrastructuur, Projectmanagement
Sector Industrie
Budget AI € 1 839 833,06
Uitvoering AI 1 987 662,90
Oppervlakte Terrein 4 908,40 m²
Vloeroppervlakte gebouw 1 427,00 m²
E-peil E78 voor kantoorgebouw
K-peil k25 voor kantoor en k38 voor magazijn/werkplaats

Het gebouw is gelegen in het bedrijventerrein Koedreef te Wetteren.
In het nieuwe kantoorgebouw wordt de sectorzetel van Fluxus gehuisvest en omvat de nodige kantoorruimten, vergaderzalen, refter en sociale lokalen. Naast het kantoor is een magazijn en werkplaats gebouw. Het kantoorgebouw is opgetrokken in traditionele materialen, nl. metselwerkkk, beton, blauwe hardsteen enz.. Het industrieel gedeelte is opgetrokken in een staalstructuur, voor de gevels werden geprofileerde staaalplaten gebruikt. De gevel wordt opgefleurd door een gedeelte te bekleden met volkern-panelen in de huiskleur van Fluxys, nl. oranje.
Het kantoorgebouw wordt verwarmd met een gasgestookte warmtepomp. Tevens werden er photovoltaïsche zonnepanelen geplaatst, waardoor de ecologische voetafdruk van het gebouw verkleint. Op het terrein worden voldoende parkeerplaatsen voorzien voor de bedrijfswagens, het personeel en de bezoekers, ook parkeerplaats voor minder-validen wordt voorzien. De parkeerplaatsen worden aangelegd in waterdoorlatende klinkers, de rijwegen in KWS.



Deel deze referentie:

Meer info

Bel +32 52 33 85 00
Mail abetec@abetec.be